top of page

DE GROOTSTE
DO GOOD BEURS
TER WERELD!

4, 5, 6 APRIL 2024

JAARBEURS UTRECHT

THE POWER
OF IMPACT

”Alleen wanneer regeringen, bedrijven, burgers en organisaties hun handen ineen slaan, kunnen we ‘s werelds grootste problemen tackelen”

Samenwerking tussen goede doelen en bedrijven is cruciaal voor duurzame impact op de wereld. En wie kunnen we daarvoor beter betrekken dan Generatie Z: de nieuwe generatie professionals, donateurs, leiders en vrijwilligers die de toekomst bepalen.

 

Laten we onze krachten bundelen en streven naar een betere wereld voor iedereen.

 

Of je nu bij een non-profit werkt, ESG- of Impactmanager bent bij een corporate, of een student die een impactvolle stage zoekt, op de Impact Fair ontdek je hoe jij kan bijdragen aan een betere wereld.

  

14.000M2 AAN IMPACT

De Impact Fair inspireert en faciliteert duurzame samenwerkingen tussen bedrijven, filantropen, 

missiegedreven organisaties, wereldverbeteraars en (jong) publiek.

 

Wij zorgen voor de ultieme matchmaking setting. Zo wordt de beursvloer ingedeeld in 17 verschillende SDG-paviljoens, waar een groot scala aan exposanten hun missie etaleren.

Het event is een ware impact experience en daarmee de ideale plek om jouw verhaal te vertellen.

Naast de activaties zijn er op de Impact Fair aparte ruimtes ingericht voor een inhoudelijk programma zoals workshops, meet-ups, masterclasses, interactieve sessies, Q&A’s, best practices, trendpresentaties, talks, etc.

Drie dagen lang elkaar inspireren, aan nieuwe samenwerkingen bouwen en nieuwe mensen ontmoeten. Een beurs, congres en festival in één!

Blijf op de hoogte!

Bedankt voor het abonneren!

Initiatief van

Contact

Mail voor vragen naar

info@impactfairnederland.nl

 

Mail voor samenwerken naar

willemijn@impactfairnederland.nl

bottom of page